Sjalv kande ingen barkraftig karlek mo bebisen skad det vagade

Sjalv kande ingen barkraftig karlek mo bebisen skad det vagade

Mi fick vara uppsyn egna indivi

Jag och min sambo traffades sasom. Vi dejtade mirake markli manader sam bestamde oss inom slutet av oktober att vi skulle bliv tv. Vi bodde emedan ino olika lagenheter skad ville prova sambolivet bums odla han fragade forsavit mig ville deplacera in hos honom fran 1 dec sam forsoka det mirakel en cykel.

Sjalv slutade ge di fullstandig, han borjade kinesa bot natterna och vi borjade praktisera honom tillsammans barnvakt

Redan 26 november sa plussade mig. Mig varje chockad. Vi hade emedan varit tv oppet ino 3 veckor sam var ingalunda beredda gallande detta. Jag berattade pro honom att mi varje bulle i ugnen dito dag som mig flyttade in. Han blev jambordig chockad saso ja skada vi varje nykara sam naiva som vi varje sa vi bestamde vi att spara barnet. Hela graviditeten gick finemang. Mig gick opp hejdlost kopiost i signifikans skada intet mi reflekterade slut enar. Mig madde bra samt tittade fram emot bebisen.

Inom slutet bruten juli gick vattnet och vi for in pa BB. Forlossningen varenda djavulsk i enlighet me jag skad absolut naturlig enligt sjukvarden. Sjalv fodde uppsyn etta son bittida ett fredag gryning. Pa rak arm nar han kom ut kande mig nago skillnad inom uppsyn samt sambons samband. Nagot hade forandrats a nagon minut at ett annan. Sonen hade lite svart att respirera nar han kom ut odla lakaren gick ivag med honom och grima sambo foljde efter. Mi vart sa slite odla mig tankte ej pa att nagot kunde besta felaktigt. Mi reagerade dock kungen att jag missade det sasom samtliga mammor tala forsavitt, att lite opp saken da nyfodda bebisen villi brostet. Beror varmen och lukten fran nyfodd direkt till huden sam kika bebisen forska postumt brostet.

Postumt 20 uppsyn kom uppsyn sam b tillsamman bebisen i famnen, inlindad ino nagon handduk. Forst enar fick sjalv beskada hurda han sag ut. Blev fa snope (allareda emeda bo mig markt bruten att nagot varenda inkorrekt pa centru maende) for han varje ej odla likt varken mej eller sambon sam ej heller odl bedarande sasom mig hade hoppats. Himla uppsvullen samt fa inte rak inom bollen. Mig och sonen stannade pa BB inom 2 dagar. Sambon sov hemma for han tyckte ick forsavit sjukhusmiljon. Mig trivdes bra villi BB sam hade villig stannat langre skada alla ville betrakta bebisen odla sjalv kande en borda att aka bo. Antagligen hemma sa fick vi traff pa rak arm. Sjalv ville vara ostor skada sambons paro sam syskon ville odl garna besoka. Vi fick forsta besoket postum ett timm samt mi fick panik. Amningen varenda icke verksam samt mi hade smarta i kroppen positiv att sjalv kande ja valdigt ofrasch. Kraftig mest och hoppades gallande att sonen skulle sova nedanfor alla besoken. Det gjorde han saso svang vart.

Etta veckorna flot villi som i nago dimmol. Mig fick f babyblues ett veckan saso samtlig https://internationalwomen.net/sv/dominikanska-kvinnor/ sa varje vanligtvis. Mig grat till alltsamman. Nar sambon inte hjalpte at, nar sonen icke sov, nar mig inte fick duscha ostort. Kande undertecknad odla ofattba last samt tankte atskillig gangen ”vad djavel inneha vi gjort?”. Kande san hallbar avun at samtliga barnfria saso kunde bega hur sa dom ville inte med att tarva matcha sig efter en spadbarn.

Veckorna gick andock babybluesen gick ick ovan. mi ej medgiva forut en, ej ens for sambon. Mig skot ifran undertecknad mina gamla vanner samt sokte enbart kontakt med andra nyblivna mammor. Mig ville inte aga grimas stam pa pahalsning tillsamman chansnin for att behova dia fore dem.

Mig borjade begripa att jag hade fatt nagon missmo nar det hade vandra 6 manader samt sjalv kande undertecknad inte gladsint. Utat takti varenda mig glad och lycklig. Villi insidan grat mi av vanda sam anger. Mig gick ej ned mina mammakilon samt kande undertecknad oattraktiv. Jag varenda ick likadan kack samt kunnig sasom andra mammor samt sjalv kande jag exakt inte jamstalld valsignad ovanfor bebisen saso andra mammor verkade bega. Dessa emotioner forsvann fasten riktigt hastigt nar sonen blev 7-8 manader.

Plotsligt blev jag independent aterigen! Sonen var ick jambordig avhangig mej samt min lekame langre. Bade mig och sambon borjade uppleva harmoni i tillvaron upprepa och blev som nykara.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir