Mig lovar att evig alska dej samt var love

Mig lovar att evig alska dej samt var love

Du ar saken da som alltid far mig att uppfatta mig stabil och alskad

“Jag antaga att lov ar ett gava, samt jag befinner si odl noj for att mig har fatt saken dar narvarande gavan i dig. Ni ar saken dar som evig tillats undertecknad att uppleva jag omtyckt samt karkomme, sam som evigt stottar jag i allting mig utfor. Du inneha gett mitt midja nago fras samt ett syfte, samt mi alskar dig mer ann glosa kan uttrycka.”

“n befinner sig saken da vackraste personen jag nagonsin inneha traffat, bade villig insidan och utsidan. Ni ager nagon sjal som ar jamstalld elegant sasom ditt yttre, samt jag befinner si odl tacksam darfor att mig tillat vara med dej var dag.

“Att vara med dig befinner sig saso att vara sig i nago fantasi sasom aldrig tar final. Du far mej att berora undertecknad odla euforisk samt lycklig, samt sjalv kan ej presentera undertecknad centrum leva inte med dig. Ni har blivit en del av karna ande sam mig kan ej tanka mej att deltaga nagon annan. Sjalv alskar dej mer an glos kan beskriva, sam mi lovar att stadse befinna har stav de, oavsett hur sa som hander.”

“n befinner sig centru livs karlek, grima sjalsfrande sam grima basta van. Jag kan ick forestalla mig mitt liv utan dig, forut du age gett undertecknad en lov samt nagon valgang saso mi aldrig kunde ha uppnatt sjalv. och mig ar odla noj for att ha dig intill uppsyn part. “

“Att banka baver de befinner si som att marka nagon ny varld var dag. Det finns odl flertal depa fran din personlighet samt ditt buller saso mig blir kar i, och jag alskar att atnjuta lara kanna dig mer och mer. Du befinner sig min partner, min sjalsfrande och grima ultimat frande. Sjalv lovar att stadse alska dig och sta vid din part, oavsett hur sa sasom sker i livet.”

“Var love ar saso ett eskapad som aldrig tar fullbordande. Vi upplever don med sasom mig aldrig hade kunnat uppleva personligen, sam mi befinner sig sa tacksam for att innehava dej saso grimas medspelare i livet. N ar saken da sasom evig tillat mej att uppfatta jag omtyck samt karkomme, och sasom evigt stottar jag i alltsammans mi utfor. Jag alskar hurda ni tillats mej att kanna mej hel samt fullkomlig, sam mi https://kissbrides.com/sv/vid/hoga-ensamstaende-kvinnor/ lovar att evigt ha samlag de och var karlek.”

“Att ha samlag dig befinner si sasom att betrakta solen ga upp va dag. Det ar nagot saso fyller mej tillsamman frojd samt lycka, samt sjalv kan ej tanka undertecknad centrum leva utan dig. N ar grima sjalsfrande, min lov samt uppsyn ultimata van. Mig lovar att stadse banka baver dig sam var karlek, samt att alltid slass for att var karlek ska blomstra och vaxa.”

Var lov ar nagot sasom jag kommer att bevara sam akta om stav evigt

“ni befinner si den som alltid tillats undertecknad att kanna undertecknad sasom den ultimata versionen bruten undertecknad sjalv. Ni stottar mej i allt sjalv gor sam ni antar villig mig samt nar sjalv allena tvivlar. Mig alskar hurdan du far mej att kanna mig omtyckt och uppskattad, samt sjalv lovar att evig gora lika pro de. “

  • “sjalv kanner undertecknad odl noj for att hava dig i centru liv.”

“Att deltag de ar som att befinna sig i nago illusion sasom aldrig tar slut. Ni far mej att kanna mig odla euforisk sam euforisk, och mig kan ick presentera jag centru leva utan de. N ager blivit nagon fraktion mitt vasen och mig kan ej tanka mig att deltag nagon annan. Mi alskar dig mer annu glosa kan karakterisera, och mi lovar att stadse besta arme stav de, oavsett vad sasom hander.”

“ni befinner si min sjalsfrande, grima karlek och grimas ultimat frande. Att deltag dig ar saso att befinna hemma, och jag kan icke filosofera mej att existera e annanstans. N ar saken dar som alltid tillats undertecknad att skratta sam saso alltid star spann min par, oavsett baksida av underben som sker. Mig alskar hurda du far mig att uppleva mej trygg sam omtyck, och jag lovar att bega allting mig kan darfor att bega de glad.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir