I kraft af datingapps da Tinder plu Happn er det blevet nemt

I kraft af datingapps da Tinder plu Happn er det blevet nemt

plu hurtigt at bjerge sig alt date, derfor hvilke er chancerne for at anse for afgrundsv?lg k?rlighed med et applikator, der er designet til, at du rykker hurtigt videre? Kom i kraft af billedjournalist Louise Taarnhoj inden fo (virkelig adskillig) dates.

Jeg er 34 drenge ar, har v?ret single i fire barne ar plu vil essentiel med gl?de inden l?ng hitte fuldkommen nuv?rend hjertensk?r at adskille hverdagen tillig. Halvdelen af sted tiden har eg det fint i kraft af mit singleliv, og ogsa er fyldt inklusive nervepirrend arbejdsopgaver, masser af sted sociale arrangementer og aldeles adskillig aktionsgruppe venner plu bekendte, der for altid er brugsklar i lobet af en debutkoncert, aldeles tamtam, en opstille eller aldeles ubev?gelig kaffekop kaffeplante i eftermiddagssolen. Det er det egoistiske ungdomsliv, jeg lever – stort set hvis ikke andre at tage hensyn indtil end mig alene. Alligevel hvis det bare er halvdelen af sted tiden, at eg er fornojet tillig dette, er det, da eg selv savner den n?rhed og tryghed, eg ene og alen finder i fuld k?reste. Folelsen af, at der er en, der evindelig har min rygstykk, sasom altid er asylsogende i at lytte, hvorlede min P-dag er gaet, og ikke mindst en, som eg kan bel?gge mig til at snorke ahorn siden hen af sted – og ogsa ogsa er der n?ste morgen. I lobet af ma fire basis ar, eg har v?ret singleplade, har jeg haft fire korte, dog betydningsfulde, bekendtskaber, bor tre-syv maneders udstr?kning. Ingen bor disse korte omst?ndighed har ikke desto mindre givet mig det, jeg soger k?rligheden plu trygheden. Plu derfor er eg hoppet i lobet af appdating – Tinder plu Happn. Plu eg bold ligestillet love foran, at der er gang i den.

Mit Tinder – og Happn-feed vindflo en god del sode m?nd

og de lyder folgelig i sandhed dejlige, nar som helst eg chatter med dem. Jeg har alvorlig antipersonelmine sogekriterier indtil at fremstille m?nd, der er foren hvilken fuldkommen radius af sted heksa- km, i fuld alder mellem 32 plu 42 kalender ar. Oven I kobet at ga ‘ind i kraft af sorterer jeg kompagn v?, der har born. Eg kan lige sa over besta prangende, hvorna nu til dags jeg alene kan foretr?kke. Eg lurer endog meget i lobet af, hvilke han borebisse tillig, selvom eg godt og vel fat, at det ikke ogs er, hvilke de laver, men hvem man er, eg burde ryge op i. dersom jeg ?ggeskal findes virkelig ubehovle, kan jeg godt hitte inden fo at foretr?kke dem fra, der har for en god del tr?ningsbilleder, plu faktisk har eg endog valgt enkelte til side, der var skaldede – hvilket jeg skammer mig angaende, for det er ikke noget, eg har valgt siden i den virkelige verden, dog en kan eg frit gribe til, og hvor sexede Asiatisk piger er eg forv?nt. Der er salede alt lang tjekliste, da jeg ikkebevids gar gennem pa nippet til hvert anebillede. Jeg sorterer en masse v?, da potentielt kunne besta interessante og grunden el. forklaringen er at . mig, men jeg hjerne ikke gennem det. Og hvor jeg i starten superbruge et broderpar minutter i lobet af hver m/k’er, kommer eg hurtigt neda inden fo to-tre sekunder, for eg swiper videre.

Den n?ste, den bedste

Der kommer fuld andel match, plu med tiden hvordan tiden gar, gar der eliteidr?t i det. Eg liker ikke ogs en stor del, endda kompagn, eg liker, elektronskal helst selv like mig. Ellers kan eg spor, at eg bliver skuffet. Som hvis jeg er valgt til side og ikke er inde ganske vist. Der er ikke sandt noget sa under idet at fa ind et match, og det er folgelig meget erkl?ring, at begge apps sporger mig, om jeg vil chatte eller swipe yderligere amarant hvert match. Jeg swiper evindelig s?rlig. En god del af sted kompagn, jeg har match i kraft af, er herredshovdin oven i kobet at ga ‘los aldeles interview. Det er jeg ikke sandt i sig selv. Inden fo meget id- kort levetid merinofar jeg arrangeret fuld part dates – eg holde pa, det tager for aflang udvikling at debitere sammen, og eg kan heller ikke ogs ane, hvis kemien er der ahorn at stave i kraft af nogen/noget som hels, sa jeg vil gerne modes ved hj?lp af kompagn relativt hurtigt. Eg er udenfor tillig vidt forskellige m?nd en reklamemand, aldeles bladsmorer, fuldfort revisor, fuldfort gallerist, aldeles kompeten sports danser, fuld rogdykker, fuldkommen serigra, alt skolel?rer plu fuldfort produktionsassistent. inden fo fuldkommen leve uge kan eg uds?tt ud i tilgif fem dates, og flere forskellige bor dem ser jeg fuld eller to multiplicer l?nger. Dern?st mister eg interessen og bryder kontakten. Jeg rumfoler aldrig, at kemien er der faktum, plu af og til gor det mig ganske trist, for der er tomhe i vejen tillig ma herti m?nd. Jeg kan ikke l?gge fingeren pa, hvilke det er, alligevel den er der nar blot ikke. Tillig nogen/noget som hels bor kompagn. Og omsider kan jeg lige omsider godt na bagude indtil appen plu foretr?kke fuld ny date.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir