Alligevel i modte jeg min tidligste partner, da jeg var sammen

Alligevel i modte jeg min tidligste partner, da jeg var sammen

ved hj?lp af i lang livstid, og kvinde var monofonis. Efter vores sekund?r date gik hunkon gr?dende derfra og sagde, at hun ikke sandt kunne eksistere den anden hunkon… Maj en og samme drenge ar https://getbride.org/da/svenske-kvinder/ korte kvinde galt i sin karet og burde findes udtrykslos. Sa dame kom hen bor hospitalet, ringede dame til mig – det var minds situation hunkon havde ringet – og spurgte, forudsat jeg ville ankomme plu indhent hende. Vi togstamme inden fo en tredje date, hvor jeg forklarede hende, at eg syntes, min viv plu hende skulle modes og foredrag hvis tingene. Uden at jeg var der. Plu det gjorde ma. Hunkon og eg var k?rester ma n?ste fire arbejds ar. I hentede eg hende hos hendes de gamle. Pa vejen gav damemenneske mig fuldfort alliancering plu lovede at v?re til sammen inklusive mig resten af sted sit vitalitet. Sl?kk dage senere lagde dame sig indtil at snorke i lobet af sin sofa plu vagnede aldrig nogen sinde tilbage. Damemenneske blev 48.

To maneder folgende korte min hustru plu eg i lobet af vores motorcykler. Kvinde korte galtgri tillig 120 km/t og er nu om stunder lammekod… De folgend ni maneder var frygtelige fortil mig, derfor min konehj?lp sagde, det var omendskon, da fruentimmer havde mig helt for sig i egenperson endvider.

I modte eg dog 20 arbejds ar tidliger – folgelig for jeg generelt kendte min hustru. Mary og eg begyndte at date og fandt uda bor, at vi have fo eksistere sammen. (Min viv var ikke ogs synderlig bilglad for min forhen forhandlings partner.)

Jeg spurgte Mary, bare damemenneske ville ?gte sig med mig i oktober sidste kalender ar. Vi vil ganske vist rade over, at min hustru, Judy, festival deltager i alt handling sammen tillig os. Judy kunn konstant honnet ambition, at eg var mono – det er hendes drom, men Mary har intethed gebr?kkelighed med at dividere mig tillig Judy, da hunkon ser og ogsa sin soster-kone.

Vi har v?ret sammen i otte drenge ar og edder i fem. Andri dater lidt fordum indbyrde. Ligestillet nu til dags ville den perfekte arbejdssituation fortil dyreha eksistere at nyttehave aldeles anden hjertets udkarne. Det herhen er mit forstn?vnte blodskamsforhold inklusive fuldkommen polyamoros person.

Min frue kan over stund Mary, plu Mary elsker min viv

Jeg kendte i tilgif hans kulisse plu vidste, at andri var opdraget bor curlingfor?ldre, hvordan selv var poly. Andri har lidt for altid sagt, at hvis andri modte den korrigere, havde andri ikke sandt energibehov sikken at besta poly. Det var det, jeg troede, ville tilstode. I slutningen af 2012 n?vnte han end, at han havde modt fuldfort hons, dengang andri var ude og drysse, plu at andri havde appetit i tilgif at na inden fo fuldfort date i kraft af hende. I starten var eg komple knust, det var rigtignok, konkret sv?rt. Det var nok noget af det hardeste, jeg har provet… andri sagde, at safremt han gjorde det, kunne eg nemlig godt nok gore det. Sa lige stor bra skulle eg forehold mig oven i kobet at date tilovers… Jeg optog forbindelse indtil forskellige poly-grupper sikken at modtage support. Det var hvor fremmed hvilken mig.

Det optog ni maneder, over jeg kunne godkende det, plu halvandet kalender ar, over eg var ?gte javel i kraft af det… dengang det hele begyndte, sagde eg indtil dyreha, at eg ikke kunne eksistere inklusive det, og at vi var nodt til at blive skilt. Dersom ikke sandt eg kunne anerkende det herhen, var der minsandten en del af ham, eg ikke ogs kunne forliges… Det var en sto reaktion, d vi have fo forsoge at forsta hinanden.

Jeg er mono, plu min kandidat er poly

Han var rigtig, korrekt erfaren at ga langsomt he plu aldrig nogen sinde lave noget hurtigere, end som jeg kunne acceptere. Det forstn?vnte ar talte vi virkelig meget forudsat det. Eg undersogte i massevi. Sidstn?vnt drenge ar modte han alt, som andri var lidt mere serios ved hj?lp af. Foran det meste var det kanon. Endskon der var et for?ldre multiplicer, d jeg “gik amok”, da vi plejer at ben?vne det.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir